ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το εστιατόριο "Αέρας" βρίσκεται στη Ζάκυνθο, στο δρόμο των Μαριών προς το Πόρτο Βρώμη, πάνω από τη θάλασσα. Είναι ένα πανοραμικό εστιατόριο με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα του νησιού. Σας σερβίρουμε παραδοσιακές συνταγές ελληνικής και διεθνούς κουζίνας.

Ο πατέρας Γεώργιος και η οικογένειά του είναι οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Αέρας, το οποίο προσφέρει μεγάλη ποικιλία από τοπικά πιάτα. Τα περισσότερα από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται σε κάθε πιάτο παράγονται από την ίδια οικογένεια. Ο πατέρας Γεώργιος ενώ είναι ιερέας, είναι επίσης και αγρότης που παράγει τα δικά του βιολογικά λαχανικά και κρέας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πατέρας Γεώργιος πριν γίνει ιερέας είχε εργαστεί ως σεφ. Η εμπειρία του σε μια ποικιλία από διαφορετικές κουζίνες έχει επίσης αντίκτυπο στο εστιατόριο. Κάθε πιάτο που μπορείτε να δοκιμάσετε εδώ έχει τη μοναδική πινελιά ενός επαγγελματία σεφ.

Εκτός από το υπέροχο φαγητό μας, στο εστιατόριό μας θα απολαύσετε και μία καταπληκτική θέα. Απέναντι από τη Δύση και πάνω από το Ιόνιο πέλαγος, ο "Αέρας" είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ένα αξέχαστο ηλιοβασίλεμα.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΜΑΡΙΕΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 11:00ΠΜ - 11:00ΜΜ


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

(0030) 697 689 4975
contact@aeraszakynthos.gr